Betanított állatgondozó

Betanított állatgondozó

Találd meg a munkát, amit keresel!

Nem tudom, hogy lehetetlen, ezért megcsinálom…

Az állatgondozó különféle állatokkal foglalkozik nap, mint nap. Ő gondoskodik a tartott állatok etetéséről, a szükséges kezelésekről, ápolásról, valamint az állatok környezetének tisztán tartásáról, rendezéséről. Gyakran az állatok betanítását is ő végzi, vagy közreműködik ebben. Ha állatorvosi beavatkozásra van szükség, akkor annak során segítséget nyújt.

Az állatgondozó jellemzően egy, vagy néhány hasonló fajta állat kezeléséért felelős és munkáját egy technikus, állatorvos, zoológus, vagy más állatokkal foglalkozó magasan képzett szakember irányítása mellett végzi egyedül, vagy más állatgondozókkal együtt.

Készült a múlt év végén egy agrármunkaerő-piaci felmérés az Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésében. Ez az összegzés megállapította, hogy a tudásszerzésben jelentős az igény a termelési folyamatban közvetlenül hasznosítható, gyakorlatközpontú ismeretek iránt. A felmért élelmiszer-gazdasági vállalkozások körében jelentős kereslet mutatkozik az ilyen szakképzettségű munkavállalók iránt. Az ágazatban jelentős az egyszerű betanított munkaerő iránti igény is. A legtöbb képzésből kikerülő otthon, a családi gazdaságban folytatja a munkát, ahol édesapja vagy nagyapja segíti a gyakorlati tapasztalatok megszerzésében. De az is jellemző, hogy a végzősöket megkeresik a nagyobb állattartó telepek vezetői is.

Intézményünk, az „IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft. 2018. évben is szeretne új tudást átadni az Ön részére!

Ha szereti az állatokat, és szeretne minél több időt velük tölteni, részt venni a gondozásukban. Ha az életét vidéken képzeli el, ha még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, a Betanított Állatgondozó Képzés segíteni fog tervei megvalósításában. Ha békés, nyugodt életre vágyik, és biztos jövedelemre, ne késlekedjen a jelentkezéssel! Akkor a Betanított Állatgondozó szakmát Önnek találták ki.

„Ha nincs az „IOSZIA”, nekünk nincs mit ennünk. Mindenki elutasított mert romák vagyunk de sikerült ide bejutni. Nem voltak gonoszok, jó szívűek és segítettek.”- (Tanítványaink véleményei)

„A tanároknak köszönet, kiváló munkájukért! Tanulmányaim során minden segítséget megkaptam/megkaptunk. Figyeltek arra, hogy Mi felnőttek, már az életben is több problémával küzdünk mint a fiatalok, és e szerint tanítottak bennünket! Javaslom mindenkinek, aki felnőtt korában szeretne tanulni, átképződni.” – (Tanítványaink véleményei)

„IOSZIA” – Egy Ország Képzője!

írta: Fülöp Henrik