BETANÍTOTT FESTŐ-MÁZOLÓ

BETANÍTOTT FESTŐ-MÁZOLÓ

Mint festő, élni, álmodni, tanítani szeretnék…

A festő munkája attól jó, hogy mindenkinek mást mond el. Lehet egy munka szép, gyönyörű, de ha nem érzel iránta semmit, akkor az a munka neked nem jelent különösebben semmit. De lehetnek olyanok is, amik rondák, furcsák, de ha valami eszedbe jut, emlékezel rá, akkor az a festői munka jó!

A betanított festő-mázoló szakmai végzettséggel rendelkező feladata a festő, mázoló, tapétázó szakember munkájának segítése. Szakember irányításával részt vesz épületek, lakóterek festési alapmunkáiban. Segédkezik a felületek előkészítésében, tisztításában, a kisebb hibák javításában, a felület alapozásában, szakmai irányítással felületkiegyenlítést végez, segédkezik a festék különféle felületekre való felvitelében. Elvégzi a munkaterület takarítását. Szakszerűen használja a munkavégzéshez szükséges eszközöket, anyagokat.

A SZAKMAI VÉGZETTSÉG MEGSZERZÉSÉT IGAZOLÓ DOKUMENTUM KIADÁSÁNAK FELTÉTELEI :
1. a képzés felnőttképzési szerződésben megjelölt óraszámának hetven százalékán való részvétel, és
2. a szakmai záró beszámoló sikeres teljesítése

Sok évtized alatt az emberben kialakul egyfajta stílus. Van ugye az anyag, a technika és a szubjektum, ez utóbbi határozza meg, hogy én mit vagyok képes „elkövetni”.

Az élet olyan rövid, hogy ha ebben a kis időben csak a bajokkal, a gondokkal foglalkozunk, ha azok kerekednek felülre, megkeseredünk, és az életnek a kicsike szép részét sem tudjuk élvezni. Az ember válasszon olyan foglalkozást, amit szeret – és aztán egész életében nem kell dolgoznia.

Vagy, ahogy Churchill mondta:

„ A siker nem más, mint kudarctól kudarcig haladni, anélkül, hogy elveszítenénk a lelkesedésünket.” Sok embernek van valamilyen adottsága, de úgy éli le az életét, hogy nem tud róla, vagy túl későn veszi észre.

A festésben is van egy folyamat. Ez a szakmai tanulás!

Olyan szakemberré válhat, aki gyakorlati alkalmazható tudás birtokában értékké válik a munkaerő-piacon azoknak, akik végre saját maguk szeretnék irányítani életüket, jó megoldást, kiutat keres, idejét és pénzét szánja rá.

Az “IOSZIA” Felnőttképzési Intézménynél lehetősége nyílik tanulni. Akár saját vállalkozásának elindításához kívánunk lehetőséget biztosítani elérhető áron, olcsó, minőségi Képzéssel megalapozva a változtatás lehetőségét.

írta: Fülöp Henrik