Csőhálózatszerelő OKJ képzés

Csőhálózatszerelő  OKJ képzés

Útelágazáshoz értél? – Döntened kell!

Tanulságos, hogy mennyi, talán a rutin, a megszokás és félinformációk által sugallt véleményre cáfol rá a valóság!

Amit mindig hangsúlyozunk: olvasni kell, és folyamatosan képezni magunkat, mert az épületgépészeti technológiák rohamosan fejlődnek.

A csőhálózatszerelő feladatköre: Épületgépészeti csőhálózatokat, vezetékek szerelése, javítása, karbantartása, csővezetékek kiépítése, a csőkötések tömörségének ellenőrzése, hő- és korrózióvédő szigetelés készítése, szakáganként a vízellátás-csatornázásban, gázellátásban, központifűtés, hűtés, lég- és klímatechnikában a csőhálózatok, vezetékek szerelési beépítési előírásainak alkalmazása.

A képzés célja Épületgépészeti csőhálózatokat, vezetékek szerelése, javítása, karbantartása, csővezetékek kiépítése, s csőkötések tömörségének ellenőrzése, hő- és korrózióvédő szigetelés készítése, szakáganként a vízellátás-csatornázásban, gázellátásban, központifűtés, hűtés, lég- és klímatechnikában a csőhálózatok, vezetékek szerelési beépítési előírásainak alkalmazása
Főbb témakörök 10209-12 Épületgépészeti csővezeték-szerelés,
10211-12 Épületgépészeti rendszerismeret,
10214-12 Épületgépészeti munkabiztonsági és környezetvédelemi feladatok
Jelentkezés feltétele Alapfokú iskolai végzettség, vagy annak hiányában a képzés megkezdhető a 27/2012. (VIII. 27.) NGM rend. 3. mellékletben a gépészet szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában, egészségügyi alkalmassági vizsgálat szükséges

Válassz pályát! Válassz jövőt!

Megoldás: „IOSZIA”

Ismerd meg a lehetőségeidet! Bízz bennünk – Segítünk!

Intézményünk, az „IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft. a 2018. évben is szeretne új tudást átadni az Ön részére – Európai Uniós pályázat által finanszírozott, csoportos képzési formában. Ebből adódóan a képzés és a vele járó egyéb kiadás Önnek teljesen ingyenes, sőt!…. még fizetnek is Önnek azért, hogy képezze magát!

írta: Fülöp Henrik