GINOP 6.1.5 Pályázat

Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára

A Felhívás kódszáma: GINOP-6.1.5-17

Magyarország Kormányának célja a munkavállalók foglalkoztathatóságának, munkahelyi készségeinek és kompetenciáinak javítása a vállalkozások versenyképességének növelése érdekében.

A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki az egész életen át tartó  tanulásban való részvétel ösztönzését és támogatását, amely elengedhetetlen a munkaerő versenyképességéhez és a társadalmi és gazdasági változásokhoz való folyamatos  alkalmazkodáshoz.

A cél elérését a Kormány a nagyvállalatok együttműködésével tervezi megvalósítani jelen felhívásban foglalt feltételek mentén.
Az együttműködés keretében a Kormány vállalja, hogy:

  • A felhívás feltételeinek megfelelő projektet a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program forrásaiból minimum 10.000.000 maximum 100.000.000 forint támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig.
  • Az előleggel kapcsolatos feltételeknek megfelelő támogatott projektnek a megítélt támogatás 50%-ának megfelelő maximum 50.000.000 forint előleget biztosít.

A támogatási kérelmet benyújtó szervezet az együttműködés keretében vállalja, hogy projektje megvalósításával hozzájárul:

  • a Partnerségi Megállapodásban foglalt célok eléréséhez, valamint
  • az egész életen át tartó tanulás szakpolitikájának keretstratégiája a 2014/2020 közötti időszakra dokumentumban megfogalmazott célok eléréséhez.

Bővebb információ a www.ginop615.felnottkepzes.hu-n oldalon!