Kifogták a 27,5 kilós Cukrot

Hatalmas hal akadt nemrégiben horogra, amelyhez hasonlót az elmúlt fél évszázadban nem fogtak a Heves megyei Markazi-tóból. A gyöngyösi Fü­löp Henrik horgán egy 27 és fél kilós tőponty akadt fenn. A hal egy, a horgász által kikísérletezett csalira harapott rá. Cukor néven iktatták be a tó történetét megörökítő könyvbe – írja a Heves Megyei Hírlap. A pontyot jeladóval látták el, majd néhány fotó elkészítését követően visszaengedték a tóba. Henriknek egyébként nem ez volt az első nagy fogása, tavaly szintén ő horgászta ki a tó legnagyobb halát 23,75 kilóval.

A tórekord 27,7 ponty fogás mellet számtalan 10+ ponty, továbbá 15+ponty és nem utólsó sorban 20+ kapitális nagy ponty került becserkészítésre az elmúlt 6 év fejlesztése során kialakított CapOn bojlival. Legjobb, legkülönlegesebb ponty bojlinak minősítik a horgásztársak a 2018 – as horgász szezonban. A CapOn Bojli , 24mm és 30mm-es átmérőben készül. Kiszerelése 8 Kg-os dobozban, sózva vagy sózatlanul rendelhető hamarosan. Az előrendelés megkezdődött.

Capon.hucarpdepo.hu – hamarosan.

Carp Fishing, new boilies & new pellets. Really Big Carps Fishing by Henry Philip! New carp technology. New carp bait flavors.
Carp DepoHenry Philip Carp Angler

Forrás: http://www.borsonline.hu