Mi a sikeres és boldog nők titka?

Mi az,amit a legboldogabb, és legsikeresebb nők másképp csinálnak, mint mi?
Vajon, ha találnánk olyan nőket, akik „nem álltak be az elégedetlenkedők sorába”,akik igazán sikeresek, és boldogok, akik úgy élték meg, hogy a döntéseik, és választásaik erősítették őket, és egyre csak boldogabbak, és elégedettebbek lettek a koruk előrehaladtával, akkor mit válaszolnának ezek a nők a kérdéseinkre?

Mit tanulhatnánk tőlük?
Lennének-e olyan dolgok, amik (életkor, stílus, karrier, gazdagság, értékrend eltérései ellenére) közösek lennének bennük? Vajon mi lenne az, amit megoszthatnának velünk?
A sikeres, és boldog nők titka elsősorban a szenvedély,- azt teszik amit ingyen is csinálnának, csak és kizárólag az elismerés, a befogadó közösség támogatásának édes ízéért. Ha a sikerélmény motiváló, folyton előre rugdosó fuvallata megvan, az mind közelebb hoz hivatásunk eléréséhez.

A sikeres nők nem szeretnek a babérjaikon ücsörögni, hiszen folyamatosan feszegetik a saját határaikat és keresik az újabb és újabb kihívásokat. A hibáktól és a kudarctól való félelem ugyan sokakat meggátol abban, hogy kockázatot vállaljanak olyan dolgokért, amikre vágynak, de nem a szóban forgó hölgyeket! Merjünk hát mi is gyakrabban kilépni a komfortzónánkból, ha pedig hibázunk, abból próbáljunk meg tanulni – ahelyett, hogy magunkat ostoroznánk.
Ők elsősorban bátrak, kurázsi van bennük, és spiritusz, nem immunisak a félelemre, és a boldogtalanságra, de szembenéznek velük.

Persze az életnek nem minden pillanata ilyen „erős pillanat”. Vannak olyan pillanatok, amelyek negatív érzelmeket váltanak ki belőlünk, és vannak olyanok is, amelyek semlegesek maradnak. De amikor egy „erős pillanatot” élünk át, az teljesen hiteles.

Ha az életed „erős pillanatait” keresed, nem mindig fog tetszeni az, amit találsz.
Az elfogadás nem beletörődést jelent, vagy azt, hogy feladjuk az álmainkat. Valójában sokkal gyakoribb, hogy ha el tudjuk fogadni, melyik pillanatok erősítenek minket, és melyikek nem, az sokkal jobban meg fogja mutatni, hogyan éljünk az álmainknak megfelelően otthon, és a munkánkban egyaránt.

Ez azt jelenti, hogy jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben, és sokkal kreatívabbak is leszünk saját magunkkal kapcsolatban is.

Mondj „IGEN”-t azokra az emberekre, akik segítenek neked megteremteni ezeket a pillanatokat. A pillanatokat, hogy új közösséget találsz, tanulhatsz, alkothatsz, kiteljesedhetsz!

Szeretnél Te is sikeres és boldog nő lenni?
Szeretettel várunk, hogy megvalósíthasd álmaidat!
Nálunk megértő, tanácsadó kezek nyújtanak segítséget
Család és KarrierPont

Fülöp Henrik