Rongyszőnyeg készítő

Rongyszőnyeg készítő

A kézi szőnyegcsomózó mesterség lehetőséget ad egy több ezer éves tradíció ápolására. Nagyszerű érzés olyan tárgyakat létrehozni, melyek hasznosak és esztétikai élményt is nyújtanak egyben.

Vajon ki szánja el magát egy ilyen foglalkozásra? Szerintünk a szakmát azok válasszák, akik át akarják élni az alkotás örömeit, s van türelmük akár hosszú hónapokon keresztül aprólékos munkával elkészíteni a kívánt tárgyakat, melyekben egy életre örömüket lelhetik.

Jelentkezés feltétele:

  • Alapfokú iskolai végzettséget nem igényel
  • Egészségügyi alkalmassági igazolás

Rongyszőnyeg készítő tanfolyam célja:
Képes kézzel működtethető eszközökkel rongyból, használt textíliákból különböző méretű és mintázatú szőnyeget és egyéb szövött varrott terméket készíteni és értékesíteni. A készítés folyamatához szükséges eszközök részeinek és a kiegészítő eszközök fontosságát pontosan ismeri. Baleseti és károsító forrásokat felismeri, munkavédelmi szabályokat, technológiai utasításokat betartja. Elfogadja az értékesítési csatornák adta lehetőségeket. Elfogadja az eszközök beállításának korlátait, vagy rugalmasságát. Képes az önellenőrzésre, az egyenletesség érdekében hibáinak javítására.

Akkor válassza ezt a képzést, ha rugalmas munkaidőre vágyik, elege van szoros munkaidőből, kicsi gyermekeit főállású anyaként neveli és jövedelmi szintjét emelni akarja, otthon szeretne dolgozni saját időrendben.

Ajánljuk még csökkent munkaképességű embereknek, szabadon alkotni vágyó fiataloknak, nyugdíjasoknak, akiket vonz az önkifejező alkotni vágyás, akik a népművészetet tisztelve és alkalmazva kívánnak megélhetést, kereset kiegészítést biztosítani elsősorban maguknak és családjuknak.

Kiváló oktatókkal, tanárokkal, szakemberekkel dolgozunk, akik lelkiismeretesen készítik fel a záró vizsgára, illetve a tudás elsajátítása mellett együttesen segítik és támogatják Önt.

Rongyszőnyeg készítő tanfolyamra jelentkezzen most minden kötelezettség nélkül!
Intézményünkben akár ingyen is végezhet képzéseket, tanfolyamokat!
Várjuk jelentkezését!
“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény

Jelentkezés

© “IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
“IOSZIA” – For the People… Partnereink, Referenciáink
ECL NYELVVIZSGA VIZSGAHELY AZ: 1769, EURO EXAM NYELVVIZSGA VIZSGAHELY AZ: 1894, ECDL VIZSGAHELY AZ: 518
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014 
Adószáma: 13531223-2-42, Cégjegyzékszáma: 01-09-283044 – Felnőttképzés
“IOSZIA” OKJ Képzések – OKJ Tanfolyamok – Nyelvtanfolyamok – Nyelvvizsgák! Oldaltérkép