Vegyiáru eladó tanfolyam

A vegyiáruk jelentős része az egészségre és a környezetre ártalmas, ezért a velükapcsolatban
 végzett kereskedelmi feladatok az átlagosnál szélesebb körű ismereteket igényelnek.
Vegyiáru eladó tanfolyammal kapcsolatos információk - felnottkepzes.hu

Vegyiáru eladó, Vegyiáru eladó képzés, Vegyiáru eladó tanfolyam, Felnőttképzés

A Vegyiáru eladó közvetlen személyes kapcsolatban áll a vevőkkel, tájékoztatja és kiszolgálja a vásárlókat. Tisztában van a vegyiáru termékkörének raktározási, tárolási előírásaival, képes a raktárban alkalmazott eszközök, gépek, berendezések szakszerű használatára. Kreatívan a biztonsági szabályok betartásával helyezi ki a vegyiáru termékeket az eladótérbe.

Az értékesítési területnek megfelelő kihelyezéseket megépíti, kialakítja, ismeri a veszélyes, kiemelten veszélyes osztályba sorolt vegyiáru termékek értékesítésének szabályait. A szezonalitásnak megfelelő termékcsoportokat ismeri. Tudja a termékek veszélyességi kategóriáit, és a hozzájuk tartozó termékjelöléseket, szimbólumokat. Szakszerű tájékoztatást nyújt a vásárlók számára, felelősséget vállal az általa átadott termékinformációk megfelelőségéért.

Árut és kiegészítő termékeket ajánl a vásárló igényeinek megfelelően az árukészletből / katalógusból. Tudatos szakemberként digitális eszközök használatával biztosítja a készletpontosságot, a helyes fogyasztói ár feltüntetését. Betartja a munkavédelmi, környezetvédelmi, higiéniai, biztonsági előírásokat.

Szakképesítés sorszáma:04163012
Programkövetelmény érvényességének kezdete:2020.10.29

# / – #vegyiárueladó #vegyiárueladótanfolyam #vegyiárueladóképzés #vegyiárueladótanfolyamról #vegyiárueladóoktatás #vegyiárueladóvizsga

MODELLO Módszertani és Képzési Intézet.

Vegyiáru eladó | Nagy- és kiskereskedelem | Üzleti ismeretek és ügyvitel |  Tanfolyam | SzakképesítéseSzakmai képzések